Contactgegevens

Webdesign Hendrik Deleu
Brugsesteenweg 82
8531 HULSTE (Harelbeke)


E-mail: info@hdweb.be

Contact: toon contactformulier

IBAN BE98000410028393
BIC BPOTBEB1

Veelgestelde vragen over onze websites

Hieronder kan u de antwoorden op de meest gestelde vragen ivm webdesign terugvinden:

Kan je mijn site hoog in google laten scoren?

Wij zijn gespecialiseerd in SEO. "SEO" staat voor "Search Engine Optimalisation", dit zijn de handelingen die gebeuren om uw website zo hoog mogelijk in zoekmachines (vooral google, maar ook enkele andere zoekmachines) te laten scoren. Immers: hoe beter je site scoort in een zoekmachine, hoe meer bezoekers je zal hebben, dus ook meer klanten! Wij hebben kennis van deze technieken, en zullen samen met u bespreken welke strategie we uitgaan met je site.

Uiteraard is dit slechts het begin... Een groot deel van de best scorende sites in zoekmachines zijn populair aangezien er veel inhoud wordt aangepast, en omdat er links naar die sites wordt geplaatst.

Kunnen we bekijken hoeveel bezoekers onze site heeft?

Uiteraard. In elke website bouwen we standaard de Google Analytics module in. Hiermee kan je zelf, van op gelijk welke pc raadplegen hoe vaak je site werd bekeken, van waar de bezoekers komen, hoelang ze op de website blijven, welke de populairste pagina's van je site zijn,... En indien je bezoekers via zoekmachines op je site terechtkwamen, kan je bekijken via welk zoekwoord. Heel belangrijk voor SEO.

Wat kost een website?

Wij kunnen niet zomaar een prijs op een website kleven. Onze tarieven zijn volledig afhankelijk van uw wensen (voornamelijk: hoeveel pagina's, speciale modules vereist, moet er een CMS-controlesysteem in,...). Contacteer ons vrijblijvend, we bekijken uw wensen en kunnen u een gedetailleerde offerte opmaken.

Waarom is het interessant om een website te hebben?

Het internet is intussen zodanig in ons leven ingeburgerd, zodat mensen tegenwoordig vooral via zoekmachines zoals Google op zoek gaan naar bedrijven.
Een website kan inderdaad dienen om aan nieuwe klanten te raken, maar dit is niet het enige voordeel: u kan via uw site heel wat nuttige informatie verstrekken (routegegevens, openingsuren, mailadres, telefoonnummer, foto's, btw-nummer,...), informatie die u anders telefonisch of via een afspraak zou bespreken.

Kunnen we zelf aanpassingen doen aan de website?

Uiteraard. Hendrik heeft in de loop der jaren een module ontwikkeld, waarmee klanten zelf hun eigen website kunnen aanpassen. Hierdoor kunnen ze eenvoudig teksten aanpassen, of foto's toevoegen. Geen probleem indien je zelf een computerleek bent: dit werkt even eenvoudig als een word-document aanpassen. Bovendien kan je dit vanop gelijk welke computer, waar ook ter wereld (op voorwaarde dat je het paswoord kent uiteraard).

Wij zijn ook bereid om voor u aanpassingen te doen: indien u ons via email teksten of foto's bezorgt, kunnen wij ze ook op de website plaatsen.

Hoe lang duurt de bouw van een website?

Dit hangt volledig af van wat jullie willen. Meestal kunnen we reeds een publiceerbare eerste versie afleveren binnen de twee weken na bestelling. Indien u een domeinnaam wenst, kan deze meestal binnen de twee werkdagen worden afgeleverd.

Ik heb reeds een website, kunnen jullie deze beter doen scoren in google?

Uiteraard kunnen we hierin helpen, maar meestal is het vrij veel werk om een oude website te optimaliseren in zoekmachines (hangt compleet af van hoe die is opgebouwd). Het is voor ons meestal eenvoudiger om een nieuwe website te bouwen: een restyling van je oude website. Bij een compleet nieuwe website kunnen we uw teksten grotendeels hergebruiken of herschrijven.

Hoe zullen we met elkaar communiceren?

Dit kan telefonisch, of we spreken met elkaar af. Aangezien we een bedrijfje zijn met internet-activiteiten is het ook eenvoudig om via email te werken.

Kan ik mijn eigen email-adres hebben?

Uiteraard! Indien de domeinnaam nog vrij is, kunnen wij voor u een persoonlijk email-adres configureren (bijvoorbeeld een info@-adres). Je kan je emails lezen in Microsoft Outlook, Live Mail, of heel wat andere programma's.

Kan je ook websites maken voor Iphone / Ipad?

Jazeker. Wij testen onze websites in de meest gebruikte browsers, en zorgen er ook voor dat hij werkt op Iphone en Ipad.

 

© 2024 HD Web | Hendrik Deleu | Brugsesteenweg 82 8531 Hulste (Harelbeke) | Tel.: 0473 353 052 | info@hdweb.be | disclaimer