Diensten: webdesign, SEO en meer

HDweb is een webdesign bedrijf dat zich toespitst op goed gestructureerde sites, die zonder veel nonsens de bezoekers eenvoudig doorheen uw website leiden. Wij hebben bovendien een ruime kennis van technieken om je website hoog in de resultaten van zoekmachines te laten scoren. Hierin onderscheiden wij ons van vele andere webdesign bedrijven.

Wij bouwen uw website

Wij maken websites vanaf nul. Hiervoor kunnen we de kleuren en stijlen van uw bedrijf overnemen. Indien u het wenst plaatsen we ook uw gewenste afbeeldingen en teksten. We proberen steeds zo creatief mogelijk te werken, zonder teveel blabla toe te voegen aan de site. Een site moet in onze ogen zo nuttig mogelijk zijn: gebruikers moeten snel en eenvoudig hun weg kunnen vinden, zonder eerst 5 keer op iets anders te moeten klikken. Bekijk gerust ons portfolio om een idee te krijgen van de websites die we in het verleden reeds bouwden.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Doorheen de jaren hebben we veel ervaring opgebouwd in het optimaliseren van websites voor zoekmachines (="SEO", oftewel "Search Engine Optimalisation"). Dit wil zeggen dat we websites doormiddel van het toevoegen van enkele code's, het herschrijven van teksten, het plaatsen van links,... optimaliseren voor zoekmachines. Hierdoor kan jouw website hoger in de zoekresultaten van zoekmachines zoals google terecht komen. Hoe beter je site scoort, hoe meer bezoekers, dus ook hoe meer klanten!

Domeinnaam en hosting

Wij helpen u graag verder met alle aspecten van uw website, ook met domeinnamen en webhosting. U hoeft zich geen zorgen te maken: wij regelen dit voor u. We registreren de domeinnaam en de hosting op uw naam, zodat u de eigenaar bent. Hierdoor kan u later nooit problemen ondervinden!

Hieronder kan u vrijblijvend en direct uitproberen of uw gewenste domeinnaam nog vrij is. Indien u wenst te bestellen kan ons contacteren.
Vul de gewenste domeinnaam in (bijvoorbeeld www.jewebsite.be):

Website zelf aanpassen (CMS)

Wij bouwen de website voor u op. Wij maken de layout en plaatsen teksten en plugins. Indien u in de toekomst zelf de site wil aanpassen is dit geen probleem. Wij kunnen tegen een meerprijs op de gewenste pagina's een module inbouwen die u toelaat om eenvoudig zelf teksten aan te passen of toe te voegen.

Dit controlepaneel (dit wordt "CMS" genoemd, oftewel "Content Management System") werd door ons ontwikkeld en uitgetest. Hieronder ziet u een voorbeeld van zo'n site. Bovendien kan u waar en wanneer u dat wil de website aanpassen, zolang u de login kent. Indien gewenst kunnen wij op uw computer tonen hoe het werkt.

cms hendrik deleu

Indien gewenst kunnen wij de updates ook voor u uitvoeren. U kan ons gerust mailtjes sturen met foto's of teksten, en wij plaatsen die snel op je site. Ideaal voor klanten die van plan zijn om niet veel updates uit te voeren.

Statistieken

In je website bouwen we standaard Google Analytics in. Hiermee kan u eenvoudig online bekijken hoeveel bezoekers je site heeft, vanwaar ze komen, welke zoekwoorden ze intikten, hoelang ze op je site bleven, enz...

google analytics statistieken

Modules inbouwen

Wij kunnen extra modules inbouwen, zoals een Google Map, Google Streetview, Facebook like-button,...
Op de contactpagina kan u bekijken hoe dit eruit ziet.

Bovendien kunnen we zelf modules programmeren. Wij schrijven deze meestal in PHP-programmeertaal. Onlangs ontwikkelden we voor een ballonvaart-bedrijf een cadeaubon-module. Deze biedt de mogelijkheid om last minute, met enkele muisklikken een gepersonaliseerde cadeaubon online kan aanmaken. Deze bon wordt doorgemaild naar het ingegeven mailadres. Een groot voordeel voor mensen die geen tijd meer hebben om nog naar de winkel te lopen!

© 2024 HD Web | Hendrik Deleu | Brugsesteenweg 82 8531 Hulste (Harelbeke) | Tel.: 0473 353 052 | info@hdweb.be | disclaimer