Referenties webdesign

Hieronder vindt u enkele referenties van websites die door Hendrik Deleu werden gebouwd. Indien dit u aanstaat, en u een gratis vrijblijvende offerte wenst voor een nieuwe website / restyling van een bestaande website, dan kan u ons vrijblijvend contacteren.

Dakwerken Rubberdaken regio Harelbeke

website dakwerken Harelbeke In 2017 ontwikkelden we de website voor ND Roofing uit Hulste.
ND Roofing is een bedrijf dat gespecialiseerd is in epdm en roofing (platte daken, zwemvijvers, daktuinen,...).

Bezoek de website:
Dakwerken epdm Harelbeke


Photobooth West-Vlaanderen

webdesign photobooth regio Kortrijk In 2017 ontwikkelden we voor onszelf de website feestfotobox.be .
Feestfotobox is een succesvolle zijsprong, dit is een box die we verhuren op evenementen (bedrijfsfeesten, recepties, trouwfeesten,...) en die automatisch foto's neemt, en ter plaatse afdrukt op een gepersonaliseerde fotostrip.

Bezoek de website:
Photobooth West-Vlaanderen


Logopedie Bogaert Izegem

webdesign logopedie bogaert izegem In december 2015 ontwikkelden we voor Logopedie Bogaert uit Izegem een informatieve site.
Logopedie Bogaert is een groepspraktijk in Izegem voor logopedie.

Bezoek de website:
Website Logopedie Bogaert


Webshop kleding Baby's Wishlist

webshop tweedehands en outlet babykleding In november 2015 ontwikkelden we voor online kledingwinkel Baby's Wishlist de nieuwe webshop.
Baby's Wishlist biedt tweedehands en outlet babykleding aan, tegen gunstige tarieven, en met grote merken.
Bedoeling van de webshop is om heel eenvoudig en snel (zonder veel registratie), online aankopen te kunnen voorzien.


Keepersschool Ovierka

website voor keepersschool In april 2015 ontwikkelden we voor Keepersschool Ovierka uit West-Vlaanderen (regio Tielt - Roeselare) een nieuwe website.
In de website zit ook een webwinkel module ingewerkt.

Bezoek de website:
Website Ovierka


Interieur op maat - Woonidee Paul uit Sint-Niklaas

website woonidee Paul Deze website maakten we in 2015 voor Woonidee Paul, een bedrijf dat interieur op maat maakt.
Deze schrijnwerkers uit Sint-Niklaas leveren mooie afwerking met topkwaliteit.
In deze website bouwde ik een module in waarmee Woonidee Paul zelf fotoreeksen kan toevoegen, bewerken of verwijderen.

Bezoek de website:
Woonidee Paul interieur op maat


Boomkwekerij Geert Dewulf uit Ingelmunster

website boomkwekerij Ingelmunster Deze website maakten we in december 2014 voor Boomkwekerij Geert Dewulf, een plantenkweker uit Ingelmunster.
Dit bedrijf kweekt kwaliteitsvolle taxus, prunus en osmanthus planten.
In deze website zit een module waarbij offertes online kunnen worden aangevraagd, en planten online besteld kunnen worden. Dit is eigenlijk een soort van webwinkel module.

Bezoek de website:
Boomkwekerij Geert Dewulf Ingelmunster


Verfwinkel Decotrading uit Sint-Niklaas

website voor verfwinkel in Sint-Niklaas Deze website maakten we in november 2014 voor Decotrading, een winkel voor verf en advies in Sint-Niklaas.
In deze website zitten tal van nieuwigheden, zoals een module waarbij de eigenaar producten in aanbieding kan toevoegen, promoten en verwijderen. Dit is eigenlijk een soort van webwinkel module. Bovendien werden er 3D-opnames in de winkel gemaakt en op de site gepubliceerd. Wanneer je de website bezoekt, krijg je het gevoel dat je door de winkel wandelt.

Bezoek de website:
Decotrading verf en advies in Sint-Niklaas


Vastgoed Styling Verbraeken

website voor vastgoedstyling in Waasmunster Deze website maakten we mid 2014 voor Kathleen Verbraeken, vastgoedstyliste uit Waasmunster.
Vastgoedstyling richt zich erop om huizen en villa's op een professionele manier verkoopsklaar te kunnen maken. Dit kan door de woning zo aangenaam mogelijk voor te stellen aan potentiële kopers. Hierdoor worden woningen sneller verkocht aan een betere prijs.

Bezoek de website:
Vastgoedstyliste Waasmunster


Hypnotherapie in Kuurne

website voor een hypnotherapeut uit Kuurne Deze website maakten we mid 2014 voor Ivan Van Luchene, gecertificeerd hypnotherapeut uit Kuurne.
We maakten deze website, die vooral rust en ontspanning moest uitstralen voor een hypnosepraktijk die Ivan in Kuurne inrichtte. Voor ons was dit opnieuw een heel aangenaam project, waarin we ook veel bijleerden over de hypnotherapie!

Bezoek de website:
Hypnotherapie Kuurne


Kapster aan huis in Ingelmunster

website voor een kapster aan huis in Ingelmunster Deze website maakten we begin 2014 voor Linsey Beeuwsaert, zelfstandig kapster aan huis uit Ingelmunster.
Op basis van de kleuren en vorm van een naamkaartje ontwikkelden we een bijhorende website, die geoptimaliseerd werd om goed te scoren in gemeentes in de buurt rond Ingelmunster - Izegem - Kortrijk.


Constructies Kristof Naert

sandwichpanelen Naert We vernieuwden begin 2014 de website van Kristof Naert uit Ingelmunster. Kristof is installateur van sandwichpanelen (hiermee doet hij renovaties, gevelbekleding, dabkekleding, isolatie,...).
Vele potentiële klanten vroegen in het verleden foto's om ideetjes op te doen, vandaar besteedden we op deze website grote aandacht aan de fotoreeks.
Verder werd deze site ook optimaal bewerkt om te scoren in zoekmachines.

Bezoek de website:
Sandwichpanelen Naert


Luchthavenvervoer Brugge

luchthavenvervoer regio Brugge Deze website maakten we om luchthavenvervoer te promoten tussen de regio rond Brugge en de luchthaven (Zaventem, Charleroi, Oostende, Schiphol,...).
We ontwikkelden deze site, gekoppeld aan de domeinnaam om de combinatie van de twee te laten scoren in zoekmachines zoals google. Wenst u deze site (inclusief goed scorende domeinnaam) te kopen, dan kan u ons steeds contacteren. Deze site werd bovendien ook in het Engels vertaald.

Bezoek de website:
Luchthavenvervoer Brugge


Bijles bureau Harelbeke

webdesign voor bijles bureau in Harelbeke Deze website maakten we voor een bureau dat bijlessen wiskunde aanbiedt in Oost- en West-Vlaanderen. Het is een basis website die uitgebreid werd met zoekmachine optimalisatie.

De site werd grafisch als een schoolbord voorgesteld, hiermee mikt de eigenaar op leerlingen van de lagere en middelbare school, om hen te helpen met de wiskunde leerstof.

Bezoek de website:
Bijles bureau Harelbeke


Transport Deleersnijder uit Ooigem

webdesign voor Transport Deleersnijder uit Wielsbeke Deze website maakten we voor Transport Deleersnijder uit Ooigem (West-Vlaanderen). Zij hadden reeds meer dan 10 jaar een domeinnaam met slechts 1 pagina erop.
De huidige website is veel uitgebreider. Bedankt voor de leuke samenwerking!

Bezoek de website:
Transport Deleersnijder Ooigem


Slagerij Stols uit Ingelmunster

webdesign voor slagerij stols in Ingelmunster Deze site website maakten we voor slagerij Stols uit Ingelmunster. Deze site werd vooral ontwikkeld om aan klanten snel de openingsuren en contactgegevens te kunnen meedelen.
Bovendien wordt de site af en toe aangepast met verlofplanning, spaaracties of folders.
Op deze site kan je ook virtueel door de winkel wandelen via een speciale module.

Bezoek de website:
Slagerij Stols Ingelmunster


Vleeswaren Cannie uit Wielsbeke

Vleeswaren Cannie uit Wielsbeke Deze website voor Vleeswaren Cannie uit Sint-Baafs-Vijve kwam begin januari 2013 online.
Deze website is heel interessant om aan klanten snel en eenvoudig de meeste info (producten en contactgegevens) over dit bedrijf weer te geven.

Bezoek de website:
Vleeswaren Cannie Wielsbeke


Ballonhappening Waregem 2013

ballonhappening Waregem 2013 Deze website ontwikkelden we in december 2012 voor Ballonhappening Waregem, een evenement voor luchtballons in West-Vlaanderen. Jaarlijks bezoeken zo'n 20000 mensen deze website. Na 4 jaar het oude ontwerp te gebruiken maakten we een nieuwe site.

We kozen voor een fris design dat de bezoekers eenvoudig door de website gidst. De site is bovendien beschikbaar in 3 talen (Nederlands, Frans en Engels).

Bezoek de website:
Ballonhappening Waregem 2013


Grondwerken De Saegher uit Sint-Niklaas

grondwerken De SaegherDeze website ontwikkelden we in 2012 voor Grondwerken De Saegher uit Nieuwkerken-Waas (nabij Sint-Niklaas), die grondwerken uitvoert over heel België.

Dit is een uitgebreide website, die geoptimaliseerd werd voor zoekmachines.

Bezoek de website:
Grondwerken De Saegher Sint-Niklaas


Luchthavenvervoer in West-Vlaanderen

website luchthavenvervoer West-VlaanderenDeze websites ontwikkelden we voor een bedrijf dat zich specialiseert in luchthavenvervoer en expressdiensten in West-Vlaanderen (de ruime omgeving rond de driehoek Kortrijk - Waregem - Izegem).

Dit is een basis webdesign, dat geoptimaliseerd werd voor zoekmachines (SEO).

Bezoek de websites:
Luchthavenvervoer West-Vlaanderen en Koeriersdienst Kortrijk


Logopedie Emilie Ciers

Logopediste Emilie Ciers HulsteDe informatieve website van mijn vriendin Emilie Ciers, die een logopediepraktijk in Hulste (deelgemeente van Harelbeke, West-Vlaanderen) uitbaat.

Deze website biedt informatie zoals prijzen en doelstellingen van logopedie. Deze website werd in 2013 helemaal vernieuwd.

Bezoek de vernieuwde website:
Logopedie Harelbeke


Ballonhappening Waregem (tot eind 2012)

Ballonhappening WaregemHendrik is reeds een vijftal jaar vrijwillig webmaster van deze website. Het is onze grootste site, en tevens paradepaardje. Met jaarlijks meer dan 20.000 bezoekers mogen we trots zijn op deze site.

De ballonhappening is een groot evenement dat jaarlijks in april plaatsvindt op de gaverbeekhippodroom in Waregem.

Deze site heeft ook een interface met sociale media (ondermeer een Facebook-plugin, de Google Maps en Google Streetview plugins). Bovendien bevat deze site verschillende leuke scripts.

Het ontwerp uit de afbeelding hiernaast deed 4 jaar dienst, en werd eind 2012 vervangen door een splinternieuw website-ontwerp (zie hierboven).

Bezoek de website:
ballonhappening Waregem


Luchtdoop-incentives

Ballonhappening WaregemDeze CMS-website ontwikkelden we voor Distri Europe, het bedrijf van mijn schoonvader. Hij organiseert luchtdopen in Oost-en West-Vlaanderen. Deze website spitst zich toe op luchtdopen voor groepen: incentives en teambuildings.

De site kan zelf worden onderhouden via een CMS systeem.

Bezoek de website: luchtdoop incentive


Ballonairchaud - Hotairballoonballon à air chaud - hot air balloon rides

Deze websites zijn vertalingen van de bestaande Nederlandstalige website warmeluchtballon.be. Wij hebben het ontwerp overgenomen, en hebben een vertaling gemaakt in het Frans en Engels.

In deze website werd een CMS-module ingebouwd, en bouwden we ook een op maat gemaakte cadeaubon-module in.

Op de Franstalige site kunnen mensen zich ook abonneren op updates van last-minute aanbiedingen (de aanbiedingen komen toe via email, van zodra de website-pagina wordt aangepast).

Bezoek de websites:


 

 

 

© 2024 HD Web | Hendrik Deleu | Brugsesteenweg 82 8531 Hulste (Harelbeke) | Tel.: 0473 353 052 | info@hdweb.be | disclaimer